“Какво да ви кажа? Трудно е”, обяви собственикът на Септември (София) Румен Чандъров, от който Левски привлече Здравко Димитров и Димитър Костадинов. Както е известно, в събота Станимир Стоилов потвърди, че те ще тренират с юношите, докато не си изчистят главите от лични неща. 

“Не знам, не съм говорил с хората от Левски, но явно проблемите им са се задълбочили. Смятам, че “сините” са в правото си да действат по този начин”, каза Чандъров пред “Мач Телеграф”. 

“Много неща съм направил за тях. Това е вярно. Не знам дали бих ги върнал. Трудно ми е да коментирам тези неща в момента. Става въпрос за много талантливи момчета, но ще станат символ на провал. И Здравко има качества, Митко - също. Мисля, че всеки, който ги е гледал, е убеден в това”, продължи босът на Септември. 

“Момчета без глави. Това е. Доста неща се говорят за проблемите им. Някои от тях не отговарят на истината. Просто младите трябва да мислят само за футбол”, завърши Чандъров. 

Здравко Димитров дойде на “Герена” още при Петър Хубчев, а Димитър Костадинов се появи там след завръщането на Станимир Стоилов.

Снимка: Lap.bg